Hotwhirlpooltuin

Kruidenbaden ……… Hotwhirlpooltuin

Uitgangspunt: Het natuurlijke product!

 

Er zijn vele manieren om gebruik te maken van de heilzame krachten van kruiden en geurextracten. Een ervan bestaat uit het uittrekken van hun etherische oliën en deze toe te passen in de vorm van kruiden-baden. Sedert mensenheugenis worden kruiden – oliebaden met uitstekende therapeutische resultaten toegepast.

Gewoonlijk onttrekken badextracten zo veel vocht aan de huid, dat na het baden een aanvulling van olie of lotion voor de huid noodzakelijk is. Kruiden – oliebaden echter bevatten natuurlijk componenten, die “terug vetten”, waardoor toepassing van olie of lotion volkomen overbodig is.

Kruiden – oliebaden zijn zeer zuinig in gebruik, slechts 10 tot 15 cc. Is het maximale voor een normaal bad van ca. 150 liter water. Bovendien lossen ze ogenblikkelijk in het water op. Deze laatste eigenschap zorgt er dan ook voor dat kruiden – oliebaden toegepast kunnen worden in hotwhirlpools. Een groot voordeel is dat voor het uittrekken van de olie de gehele verse plant, kruid of bloem gebruikt wordt. Dit wordt gedaan in het seizoen waarin de plant, het kruid of de bloem net voor hun hoogbloei staan, waardoor hun werkzame eigenschappen volledig behouden worden.

Voor de hotwhirlpools van “Aqualaren” kunt u een keuze maken uit onderstaande aroma’s:

 
ROSEGARDEN geeft een algeheel gevoel van welbehagen
DENNEN werkt rustgevend en verlicht de ademhaling
PASSIEBLOEM een exotische geur met een sensuele werking
KAMPERFOELIE verkwikt het vermoeide lichaam
kosten  € 1,- per bad, per keer à 15 minuten
 

 

Share This