Met de knop “Naar Leerlingvolgsysteem” kunt u altijd inloggen in het leerlingvolgsysteem met uw gebruikersnaam en wachtwoord welke u via de mail heeft gekregen. (heeft u deze mail nog niet ontvangen dan graag een berichtje naar receptie@aqualaren.nl)

Het moderne zwemmen .. nu ook in de gemeente Tynaarlo!

Zuidlaren- Stichting zwembaden Tynaarlo start met ingang van deze week met het online Leerlingvolgsysteem. In eerste instantie wordt dit systeem in gebruik genomen door Subtropisch zwemparadijs Aqualaren, later zullen ook de buitenbaden Lemferdinge in Paterswolde en de Leemdobben in Vries volgen.

Het leerlingvolgsysteem geeft ouders van (alle) kinderen die ABC-lessen volgen bij de Stichting zwembaden Tynaarlo de mogelijkheid om thuis in de scoremodule de vorderingen van hun kind online in te volgen. Het is een persoonlijke pagina en deze geeft weer wat de leerling moet kunnen om te slagen voor een bepaald diploma of leerniveau en hoever ze zijn in hun zwemlestraject. Alle ouders krijgen een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee ze kunnen inloggen op de site van het Leerlingvolgsysteem.

Tijdens de zwemlessen noteren de zweminstructeurs de vorderingen van elk kind. Zo houden ze precies bij wat kinderen al kunnen en hoe ver ze verwijderd zijn van een diploma.

Heel transparant, leuk en interactief. Bijvoorbeeld ook om thuis aan broertje, zusje, vriendje of opa en oma te laten zien! Resultaten worden weergegeven door het gebruik van smiley’s.

Via deze scoremodule kunnen ouders ook individuele berichten plaatsen op de persoonlijke pagina van de leerling.

Het systeem biedt het zwembad ook een mogelijkheid om een brief, e-mail enz. te verzenden naar alle ouders.

Share This